Competentieanalyse

MatchQ kan een organisatiespecifieke competentieset opstellen. Met behulp van onze GedragsIndicator vertalen wij organisatiespecifieke competenties of kernwaarden naar concreet werkgedrag. Deze competenties of kernwaarden worden ingericht in de rapporten om de resultaten van kandidaten of medewerkers tegen af te zetten. 

HomeCompetentieanalyse

Onze succesformule:

Stel jouw assessment(reeks) samen

MatchQ biedt verschillende assessments aan gericht op Gedrag, Drijfveren, capaciteit, hard-skills en taalniveau.  

Bepaal succesfactoren

Bepaal het normprofiel, koppel performance op de werkvloer aan gedragsvoorkeuren, skills en/of cognitieve kwaliteiten.

Match, bind en ontwikkel jouw talent

Door de assessmentresultaten van kandidaten of medewerkers tegen dit normprofiel af te zetten kun je nog gerichter matchen en coachen. 

Onze pakketten

MatchQ biedt twee pakketten aan om alle assessments af te nemen: een abonnement of een Pay per Use.

Pay per use

Pay per Use betekent dat je assessment inkoopt op het moment dat jij ze nodig hebt. Dit biedt een toegankelijke manier om bij een wisselende testbehoefte gebruik te maken van de assessments van MatchQ zonder vaste kosten.

Abonnement

Bij een abonnement betaal je een vaste prijs per maand en een staffelprijs per assessmentafname. Deze vorm is aantrekkelijk bij een stabiele testbehoefte en een volume van meer dan 200 assessments per jaar.

Meer weten?

Meer weten over onze online assessments? Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden met jou te verkennen! Laat een terugbelverzoek achter en onze specialist neemt snel contact met je op om de details door te spreken.